Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sluta cirkeln


Novemberdimman bäddar in
Döljer drömmar,
förhoppningar

om en värmande sol,
om en ljus framtid,
om bristande knoppar.

Om nytt liv.







Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-16 12:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och längtansfullt skaldat!
2014-11-26

    ej medlem längre
Döljer - fint.
2014-11-21

    ej medlem längre
Vacker längtansfull cirkel.
2014-11-21

    ej medlem längre
En väldigt vacker text med ett stänk av vemod..
2014-11-21

  Fem hjärtan VIP
Vemodigt men så vackert skrivit!
2014-11-17

    ej medlem längre
Ja man får leva med drömmar och väntan på en ny vår...
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...nu får man verkligen ta fram sina minnen...fint skrivet...
2014-11-16

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-11-16

  Chawa VIP
Stilla rogivande skänker orden hopp om vila, mognad och återkomst... Vacker kärleksfullt omsluten cirkel...
2014-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
2014-11-16

  Knickedick
försöker se det så också
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP