Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Giro di Fallia...)


p y s s s - P U N K A






















hela hans liv




var som



en pys-punka






ändå var han aldrig



ute och



"cyklade";






en genomsnäll medmänniska



- ändå blev allt ständigt fel.






nu har han till slut





nått "vägs ände".




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-17 13:03



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Sorgligt öde
som berör
2014-11-17

  Teresia Ridell
Känsla att känna igen sig i...
Väl förmedlad av varmt hjärta.. Tack !
2014-11-17

    glasa VIP
vem har sagt att just
fel
ska va så fel

vem har sagt att just
svag
ska va så svagt

vem har sagt att just
fet
ska va så fetigt

starksvagis normalis
fetsmalis normalis
rättfelis normalis

eller...

en
dikt ..som inspirerar

2014-11-17

    ej medlem längre
Det känns tungt... när luften pyser ut... särskilt om det också är motvind. Livet känns inte alltid rättvist
2014-11-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varmt skrivet om någon som kom alltid fel (ja det finns många bland oss) Tack!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden