Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

Se på mig med dina ögon fulla av besatthet
försök krama varje droppe ur min själ

Du faller ihop det vet du
så varför säger du inget?

Ditt utrymme krymper mer och mer
för varje nytt försök att äga mig

Jag vet inte vad du förväntar dig,
att jag ska vara som de andra?

Som passerat på rad som pärlor
slängda till svin

Spets, tyll och gränslöshet
i höga klackar

Det är inte jag

Jag äger magin att älska mig för den jag är

Säg mig
Är det vad du begär?




Fri vers av Elisabeth H
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 19:18



Bookmark and Share


    Bo Malte
ja säg...
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H