Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Bon Ansjovis...)


s i r a p s - A L L E R G I


























jag minns fortfarande



hur Dina magiska ord



smekte min själ,






läppjade på min tunga




förhäxade mitt liv








jag sjönk i Kärlekens Slukhål



försvann ini Passionernas Labyrinter





men clash!





en dag hände något







jag väntade och väntade





och väntade




och väntade







inte kom Du med STÅLMANNEN



Fi



Gudrun Schyman




JämlikhetsUtskottet





dina systrar





alla PanterTanter;








jag förstod ni var på





SysterSkapsUtbildning





på ett SPA i LA









inte hade ni tid med




att faktiskt göra något





- för mig.




jag talar om handling







(bitter?




not that fuck









bara övergiven




i mitt livs



svåraste kris......




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-17 20:36



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Skickligt belyst!
2014-11-19

    ej medlem längre
Vill feministerna ha riktig jämlikhet ... eller vill de ha ombytta roller. Din text ställer en livssituation i starkt ljus
2014-11-18

  Ingrid Trolle
Beundransvärt att du
vågar säga något om Fi.
De är ju nästan helgon-
förklarade.
2014-11-17

  KYREUS of Sweden
(I verkligheten
heter diktarjaget
ADAM;
alla Adam?
kan jag absolut
inte tro....
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden