Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TänK atT det skulLe ta 41 åR att inse jag iNte är nåGon

porrdrottning
inte för att jag utgett mig för att vara det
inte heller egentligen tänkt så
men testat en del
aldrig kallat mig själv för romantiker
ganska krass syn på det där
ändå
har
jag
nu
insett
att det är jag visst
på alla plan
gammalmodig och säkert tråkigt för många
VILL tro på den där kärleken
även om jag fortfarande tvivlar på att den finns
men VILL tro
så mycket så jag tänker mig ensam resten av mitt liv om jag inte kan få det där
inser ju också att det är så jag varit
är
kommer förbli
tills
döden skiljer mig
från det
jag
är.......




Fri vers av kråkan VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-17 22:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag tycker det är en storartad insikt...för vilka fan är vi egentligen...vi är ju skapta av andra...inte är man lyckligare för att man tror sig vara den man heter som...för hur är den då ? Då måste man ju ändå börja försöka förklara...måla in sig i hörnet....
2015-02-09

    Bo Malte
känns lite vemodigt...
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP