Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns olika typer av misshandel..här är en.. och som en vän till mig skrev..allt handlar inte alltid om mig..


tortyr

som om det var jag
mitt fel
skyll dig själv
du är ju den värsta jävla människan på jorden
det vet alla
SKÄRP DIG
jävla hora
slyna
elaka jävel
jag älskar ju dig
säger till alla jag älskar dig
JÄVLA HORA SLYNA
ALLA vet hur dålig du är
elak
dålig
faktiskt värdelös
men jag älskar dig
det vet ALLA
ingen tycker om dig
alla vet hur dålig värdelös elak du är
BARA jag kan älska någon som dig
glöm aldrig det för då dödar jag dig
du förstår väl att ingen vill vara med dig???? fattar du det??
ingen...

vetu
jag hatar dig! och får lov att älska mig....
så det så..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP