Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör samman med texterna om Baobabträdet och Shanatsi


Oskriven papyrus


jag brände dina ögons ljus Mahwish
och torkade din hud med mitt blod

jag lät döden
den skrapande, genomträngande
finna dig Mahwish

och nu

samlar jag evigheten där papyrusen växer
där den röda jorden brinner i mina händer
där skulden du gav mig talar ur varje sandkorn

Mahwish

elefanterna samlas i gryningen

ser du?

elefanterna samlas

i gryningen




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 242 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-18 14:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Dina ord är magiska/ kram
2014-11-19

    ej medlem längre
Läcker text!
2014-11-18

    ej medlem längre
Underbart. Gillar upprepningen m elefanterna i
slutet. Riktigt bra.
2014-11-18

  Stefan Albrektsson
Vackert! Och jag hör i min läsning namnet som "My wish"... Väldigt effektfullt med upprepningarna i slutet!
2014-11-18

  Fredrik Gaefke
Förtrollande..
2014-11-18

  Nanna X
så magisk : )
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP