Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vi somnar

Stanna
Gå inte än
Låt mig lägga min hand i din
Följ med
För visst är det vackert
På nattens gator
Där mörkret ligger som skuggor
Under de upplysta gatlyktorna
Och alla fönster viskar hemligheter
Våra steg blir till ekon mot husväggarna
Ännu har vi en stund
För stjärnorna lyser oss hem
Och sömnen är ännu inte nära




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-18 20:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert och ömt :)
2014-11-19

  Ingrid Trolle
Fint och ömt
frammanar välkända
bilder
2014-11-18

  M M Mannheim VIP
Din text får mig att tänka på när jag hade mött min älskling och vi gick genom gatorna en sen kväll. Tack för minnet!
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP