Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skyttegraven med allt och citron


Våra huvuden har bildat ett treriksrös i skyttgraven. Liggandes på våra ryggar, iaktager Herr Allt, Citrusprästen och jag, det besynnerliga flygandet från en sida till en annan och skumröken som killar i näsan. Men trots allt flygande är det tyst. En synnerligen märkvärdig tystnad faktiskt, ty inte ens Citrusprästens nynnande hörs mellan jorden.  Och vi låter tiden gå, med att ligga där och titta. Men till slut bryter jag märkligheten, öppnar den mun jag nu har fått och säger, är det någon av er som begriper det? Sådan bara en liten smula? 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-19 12:02



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
Ja en smula vore fint! Härliga vindlingar och jag älskar din titel!
2014-11-21

  lodjuret/seglare VIP
Jag blir orolig av att läsa sagolika samt tillika abstrakta texter. Det borde förutom 'tankelagen' från 1984, finnas en lag mot abstraktioner i det kreativa tänkandet och utbudet av kreativa skapelser inom all slags konst.
2014-11-19

  Nanna X
en underbart skildrad stillhet där i den nordliga gropen...
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP