Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ändå ingen ser på

I ett längtansfullt andetag

bestämmer jag mig

jag går nu

 

Lämnar tid och ovisshet bakom

slickar mina läppar och ler osäkert i mörkret

blicken flackar runt utan att se

Kanske finns det en gud som hör min önskan

Min önskan om att Du finns där borta

med fel och brister, full av Kärlek till Livet

 

I ett längtansfullt andetag

stannar jag

Jag är här nu




Fri vers (Fri form) av Månglitter
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-19 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månglitter