Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst saknar jag dig ibland


När mina fötter
nakna
landar på den mjuka mattan vid min säng
Då tänker jag
känner en saknad från tid som redan gått

Morgonkaffet
i en kopp du gav mig för länge sen
Sippar lite och minns de gånger vi var tillsammans

Men jag tror jag är lycklig nu
fast på ett annat sätt

Det finns en sorg över det som aldrig blev
en sorg med mycket värme i

Jag minns de stunder vi snodde åt oss av livet
värmen från elden när vi nakna pustade ut i varandras famn

Visst saknar jag tiden som var
den som redan har passerat
de stunder av trygghet du gav mig

Det kommer en tår ibland
en tår av saknad och vemod

Men jag tror jag är lycklig nu
fast med en annan man

Kanske en vacker dag finner jag känslan av trygghet
en känsla som du hade att ge mig
Känslan av att vara älskad och perfekt
att duga precis som jag en gång var

Lite trasig och kantstött har jag blivit med åren
men jag tror jag är lycklig nu
fast visst saknar jag dig ibland




Fri vers (Fri form) av Månglitter
Läst 455 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-19 16:35



Bookmark and Share


  Gigi
Det är så bra, så...
fantastiskt skrivet!
2015-02-21

  anita VIP
Så levande och underbar dikt.blev berörs så
2015-02-19

    Lars J
Denna dikten berör mycket.

"men jag tror jag är lycklig nu"

Väl uppfångad känsla, tycker om!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Månglitter