Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnet av oss

Jag minns hur det var

att få vakna upp till fågelkvitter
doften av nybryggt kaffe
ditt leende
din mjuka röst

Jag minns hur det kändes

när du försiktigt kröp ner i sängen igen
hur dina händer sökte värme
din kärlek
våra lustar

Jag minns vad vi gjorde

när vår nakenhet möttes
hur vi gav oss hän åt varandra
tvåsamheten
närheten

Jag minns efteråt

vi drack kaffe på verandan
jag tog ett bloss och du blundade
tiden stod stilla
vi behövde aldrig fånga den

Jag vet att vi båda sparade minnen
vi var lyckliga just där och då
ingen omvärld fanns
bara du och jag




Fri vers av Månglitter
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-31 09:08



Bookmark and Share


  Amari
"tiden stod stilla
vi behövde aldrig fånga den"

Fastnade lite extra för de orden, i denna sköna text, som jag lätt kunde känna igen mig i.
Vemodigt slut, men kände glädje i övrigt.
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Månglitter