Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta inget förgivet

på ansökan om bidrag för ett bättre liv
fyller i allt i det stora hela
men sidan bakom glömdes i stressen för att få något lite bättre
åter tillbaka från drömmen att nu kanske det blir ordning och reda ur detta dilemma
äh skitsamma
värre har det varit
har ju trots allt det andra drömmer om
vilket var det nu
mat i magen
tak över huvudet
och kläder på kroppen
kvällen kommer och det bästa med dagen
godnatt sov gott
åter mätt och med värme
men som glömdes i ansökan
för det som söktes var det som inte behövdes




Fri vers (Fri form) av Klassisk idiotiskt
Läst 179 gånger
Publicerad 2014-11-20 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klassisk idiotiskt