Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är du?

Du tog min bästa vän

Du tog alla mina hemligheter

Du vet exakt vem jag är

Vem fan är du?




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-20 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE