Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Gåvan....!)


S Ä L L S A M ....






















"Var dag



är



en sällsam gåva,





en skimrande



möjlighet....."






* * *



Orden ovan



min favoritstrof


i Svenska Kyrkans Psalmbok.







Vilken är Din favorit?






Prosa av KYREUS of Sweden
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-21 07:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om din bild.. som en ljudlös men ändå stämningsfull och vacker lovsång
2014-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Har ingen absolut favorit.
Tycker om många.
2014-11-21

  Ingrid Trolle
Snabbt jagar vinden
våra år... nr XVIII av
Erik Axel Karlfeldt
samt Morgon mellan
fjällen...
Den första inte som
sjungen psalm men
att recitera, vilket jag
brukar göra.
2014-11-21

  Eva Langrath VIP
"Möt mig nu som den jag är,
håll mitt hjärta nära dig,
gör mig till den jag ska bli och lev i mig" tätt följd av "Blott en dag, ett ögonblick i sänder"
2014-11-21

  Per Rydberg
"Blott en dag, ett ögonblick i sänder."
2014-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
*************
*Din klara sol
*går åter opp!
*************

2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden