Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Åhej, allesammans....)


F I R M A F E S T E N






















Alla var inbjudna





utom:.............




Aka



de osynliga


favoriternas


hemliga


popularitetslistor.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-21 11:29



Bookmark and Share


  Yrre VIP
På mina firmafester är alla mina jag inbjudna, vi sitter i skogen och eldar lite, pratar med varandra gör vi med, innerligt :D (som sjukpensionär existerar ju inte vanliga firmafester)

Tänkvärd text!
2014-11-21

    ej medlem längre
Ja vad kan inte hända på en firmafest:-) Fördomar.. mobbing... eller bara nödvändigt för personen själv ... eller för allas trivsel? Det där med "dåligt ölsinne" stänger en del dörrar..
2014-11-21

  Kungsfågeln
En applåd för texten men ytterligare applåder för förtydligandet och klarsynt klargörande i kommentar.
2014-11-21

  KYREUS of Sweden
Sådant som sånt här
kan likna mobbning.
Barn-mobbning är inte nådigt,
icke heller vuxenvarianter
förty också vuxna är
- människor.

Nu visar det sig vid närmare
granskning att skälet
till Nisses uteblivenhet
inte var efterblivenhet,
snarare en framfusighet
baserad på etanol.

Alltid förr efter Nisses
sjätte grogg
skulle denne gynnare
absolut dansa TANGO
med högvälborne
Fru Inga-Britt- Lisa Karlen
företagets VD.

Och detta tilltag
var ju enkannerligen
föga önskvärt
då fru Karlen gick
med käpp och var vad
man fordom kallade
"låghalt".
Vidare brukade
Fru Karlen
drabbas av
kraftiga frekventa nysningar
efter 8:e smutten
på firmans BjudChampagne
en embarrassement
vilken störde
Musikkapelletets förmåga
att hålla takten.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden