Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

powers of horror/främlingar i er själva

jag spikar fast dig
med en hammarhaj

kom inte och dra den där om via dolerosa
och hur du kommer att uppstå

du kommer aldrig ens att stå

du kommer sjunka som en påhittad rysk ubåt
utan en enda natospäckad försvarsadvokat
och spridas ut som en victorias secret
i alla köpstarka svarta hål

detta är epicentrum för levande historia

det är inte en fråga om historierevisionism
eller ett försök att dekonstruera det odelbara
utan mer en simpel tolkning
av den romantiska texten

jag befriar dig
med en balansskära

utan en tanke på varken frihet eller broderskap
i ett utdöende kontextuellt system

[du får gå]




Fri vers (Modernistisk dikt) av himlens hemlighet VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-21 16:33



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ja asså jo grattis till fredag på dej åsså! <3
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP