Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just some thought


Ozelotskt?

Mitti existenssmärtan
njuter jag mitt inre,
tanktankarna flödar,
badar i neonljus från min blick
simmigt,
flammigt,
okapilikt.

Eller är det Ozelotskt det hele?





Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 17:09



Bookmark and Share


  Epione VIP
Känns som du står framför spegeln, vissa mornar du vet :)
2014-11-21

  KYREUS of Sweden
Råkar Du vara - dansk?
Förlåt jag frågar.

Hilsen,
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP