Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bokhylla

 

 

Jag vill ha tjocka böcker 

i min bolhylla

mulliga böcker 

som jag vill trycka ner

mitt ansikte i.

 

Från golv till tak

så står jag framför bokhyllan

vill jag ser ner på en hylla

med djupa skåror mellan

alla mulliga, böcker.




Övriga genrer (Kåseri) av M M Mannheim VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-21 19:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Böcker kan man aldrig få nog av...
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP