Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ringer dig sen älskling när jag får tid *S* skulle jag ha glömt hur man skriver snäla fina saker? jag är en snäll och fin pojke *ASG*


så mycket annat


Vad tomt det känns då du inte är här
Vad meningslöst det känns
Varför får jag aldrig tillräckligt med tid med dig
Det finns alltid för mycket annat

Jag sitter här, jag bara sitter här
Jag tar mig igenting för
Det finns ingen kraft, bara längtan
En längtan till dig
En saknad efter liv och kraft

Jag känner ett sådant vemod
Jag känner mig så sorgsen
Min älskling är inte här
Och jag kan inte ringa henne
Det är helvetet för mig

Det dröjer alldeles för länge
Jag vill höra hennes röst
Jag vill kunna ringa henne
Jag vill kunna träffa henne
Men det är så mycket annat




Fri vers av PPQ
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-04-06 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ