Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/mörkertalens katastrofer..../


ÖVERGREPP (i mörkret)






















de utförda övergreppen


är skändligt legio,



förstör människobarn



för all framtid.







men det finns en annan


sort,


inget gjordes





INGET GJORDES


OCH SKÄNDLIGHETEN


FIRADE TRIUMFER





tänker på ett av



de allra vidrigaste


övergreppen


mot ett litet människobarn:





frånvaron,



föräldrars egoistiska


självupptagna frånvaro,




det iskalla mördande


förnekandet


av föräldra-ansvar




sjuk likgiltighet




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-22 18:07



Bookmark and Share


  Palett
Bra påminnelse om barns utsatthet och föräldraansvaret.
2014-11-22

  Fredrik Gaefke
Till kommentarerna nedanför: tänk på att inte döma andra, så fort man gör så dömer man sig själv likväl och sprider dessutom bara negativitet. Även om just övergrepp på ett barn är svårsmält..
2014-11-22

  Fredrik Gaefke
Stark text som går under huden, in i skelettet, och upp genom benmärgen vidare till hjärnan.
2014-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Det är bara att konstatera, alla är inte lämpade att ha barn!
2014-11-22

  Anders Håkansson
likgiltighet är värre än feghet,
de som skändar och sviker ett barn, är en spya i universum
2014-11-22

  Ingrid Trolle
Bra rutet!
Föräldrars frånvaro
i nuet, det skändligaste
övergreppet mot barnet

2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden