Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte än.


Med sönderslitna drömmar,
trasiga av oro för framtiden
och i en steril och kall miljö
bidas svaret.

Med tummen upp
gör den legitimerade entré.
Drömmarna tråcklas ihop
av gesten.

Åter grönskar
förhoppningarnas frö.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-11-22 19:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och positivt skaldat!
2014-11-26

    ej medlem längre
"och i en steril och kall miljö
bidas svaret."
Fint beskrivet! Och hoppfullt!
2014-11-24

  Lars Hedlin
Bra och starkt framfört!
2014-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
En fin beskrivning av väntan, besked och nytt hopp...
2014-11-22

    ej medlem längre
Bekymmersamt i väntrummet...
Verkar ha fått ett tillfredställande utlåtande.
2014-11-22

  Palett
Fin text om befrielse.
2014-11-22

  Fem hjärtan VIP
Du beskriver en vånda man kan känna igen sig i.. Oro inför ett ev besked om .. sjukdom..?
2014-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Dessa läkarbesked som man är så rädd för.
Lättnadens suck efteråt.
2014-11-22

    ej medlem längre
En väl beskriven sjukhusmiljö och en patients inre monolog.. bra
2014-11-22

  Ingrid Trolle
En väl beskriven
förtvivlan med
ett skönt slut
om en bra framtid
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP