Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig så himla mycket <3


Ditt vackra hjärta



Jag sökte

jag fann

jag vann

ditt vackra hjärta

Och nu håller jag

den riktigt hårt och

nära intill mitt hjärta

Och med min varma

stora kärlek för dig

så släpper jag aldrig

någonsin taget om dig <3






Fri vers av Eliza-69
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-22 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord att läsa!
2014-11-23

    ej medlem längre
Trygga ord..fint <3
2014-11-22

  ULJO
Gott att höra att det finns äkta kärlek här i världen
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69