Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

Mina framsteg är glädjande
Mina steg är frågande
Alltmedan jorden roterar.
Stundtals




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-23 08:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-28

  anits VIP
Så fint skaldat om att ha ett mål!
2014-11-26

  Ingrid Trolle
Bra Alva!
Glädjande
att du går
framåt.
2014-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Igenkännande ord...fint...
2014-11-23

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Känns igen.
Att ha ett mål men inte riktigt veta om man når dit.
Under tiden ömsom snurrar jorden eller står still.
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP