Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mattematikar


Baywatch tre

Andningssvetten

älskogens mitt.

Sex är ett.

Förening med biologisk mening.

Vi tror lätt religiöst att vi kommer
till i ovan beskrivna intim akt.
Men livet finns ju redan,
vi bara distribuerar om det lite.

Sex är mer noll än ett.

Kommer att tänka på detaljer.
I kyssen sväljer vi den andras saliv
med glädje. Inte annars.
Puss och spott omlott. Allt i samma kretslopp.




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-23 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP