Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så blir det bra snart

Klockan fem igår morse
hade jag inte somnat än
Jag låg och tänkte över saker
Mer har jag att tänka över
Du sa för inte så länge sedan
att det positivaste i ditt liv
nu va jag
Och du ska veta
Att det positivaste i mitt liv
nu är du
Med stora blåmärken
på fel sida kroppen
Är du fortfarande vacker
Kan vi inte bara springa nu
Och rädda hon som brann
Hon som ritar blommor som ett barn
Skaffa en lägenhet och jobb här
Alla tillsammans
Precis som vi vill ha det
Så blir det bra snart




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-23 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt jävla äckligt vacker <3
2014-11-23

    Omedvetandet
inte okej att gråta på jobbet, inte okej
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee