Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till månen och tillbaka

Du frågade mig
Är du tio år gammal
Men jag tänkte
Att det kanske är
för att jag är lite barnslig
som du tycker jag är söt
Jag har skrivit våra namn i hjärtan
Och vet du varför
Jo
För att vi är konst
Jag har aldrig älskat nån
Som jag älskar dig
Det har aldrig funnits
nån framtid hos nån annan
Men jag vet
att jag vill dela mer med dig
När vi pratar
Om en lägenhet
Som ska bli vår
Eller en tripp
till nån annan stans
Blir jag helt till mig
För jag tror knappt det är sant
Att du är min
Och jag din
Eller att de gått ett år
Min prins
Jag älskar dig
Till månen och tillbaka




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee