Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen bror

Det brukar vara jag
Som flyr landet
Så ifrån varann har vi varit
Förut
Men inte så här länge
Och nyss va det helt ditt fel
Fyra månader
Fyfan
Va skönt att du är hemma




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-14 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee