Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDLEK I NOVEMBER

Novemberdimma
morgontimma
disigt
isigt
valkigt
halkigt.

förstå
det viktigt
gå försiktigt
annars trilla
slå sig illa
Särskilt gamla
ofta ramla
benen bryta
så allt flyta
Panta Rhej
vilken grej.
Men ha tröst
även Höst
tar slut en gång
med fågelsång
och Pil som gråter
när Vår'n är åter.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-23 12:53

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tänk om någon kunde snuva
oss på vinterns gråa luva
så vi hälsar nästa vår
med ett hjärtligt "Helan går!"
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson