Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Din sköna manlighet



Du

inleder mig i

dina frestelser

du får mina känslor

att vakna till liv

mina hormoner

spelar och leker

ett härligt spratt

stadigt greppar jag

men varsamt om

din sköna manlighet

du exploderar

härligt och vilt i stora

kaskader av kärlek

över hela mig




Fri vers av Eliza-69
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-23 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket hett..bra <3
2014-11-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
fullt med amour pour toi
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69