Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedräkningen

den slutliga nedräkningen är här..
kommer vi att ses igen?
det finns ingen att skylla på
om det blir fel
kommer det att kännas bra?




Fri vers av Glittriga vingar
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-04-06 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittriga vingar