Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texter och ord

 

 

Text som förbannar

ord som ger efterverkningar

ibland långt ut på vänsterkanten

andra gånger till höger.

 

För någon kanske texter förbryllar

ord som vilseleder.

 

Men det är viktigt att skriva dem

oavett hur de uppfattas.

 

Så jag tänker fortsätta skriva

och göra mina åsikter hörda.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-23 23:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra...fortsätt du...
2014-11-25

  Angel of love
Helt rätt.
2014-11-24

  Havsbris
så är det,,, poeters förbannelse :P
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP