Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen lämnar spår


Kan ännu känna lågan

Ljuset har just
brunnit ner

sista andetaget
glimmar i mörkret

en rökslinga
flyr i natten

doften
dröjer kvar

Blundar, och ser,

Det ljus som brann,
brann alldeles nyss

Kan ännu
känna lågan




Fri vers av Nessie
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-04-06 10:46



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skrivet! Tycker om denna! En femma får du utav mig!
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie