Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - ducka


ingen utdeling i ordland
nej inget ka-ching i de vindlande gångarna
ingenting egentligen
bara vippandet med en fot
basens rytm i jorden
så talande
som den där snabba rörelsen
genom Manhattan
clue-less but forward
kastet med ett leende
och den grå novembervinden
för man skriver när man skriver det man skriver
allt annat är bara en fucking duck




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-24 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaaa....så sant som det är skrivet!
Himmel, människa, vilket språk du har! Jag ryyyser! :)
2014-11-25

  Stefan Albrektsson
Japp!! That's the way out - skriva sig "clue-less but forward"!! Och visst blir det "ka-ching" här!!
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP