Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KKK&K KKK&K KKK&K

Klösande naglar 

Krympande rum 

Klonade frågor

&

Kvidande svar

 

Krigande tankar

Knivskarpa knivar

Krälande ormar

&

Konstiga ting

 

Klappande hjärtslag 

Kastade känslor 

Kavlade lungor

&

Kokande blod




Fri vers av Lizzarde
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde