Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmeladfundering


Man må nog se det i bären tänkte marmeladen. Ja man må nog se det i bären att man inte är någon marmelad. Utan bara ett kemiskt experiment som slog fel. Som för Hulken eller den Osynlige mannen. Och att det säkert sitter en galen marmeladkokare någonstans i en gryta som skrattar förnöjt. Åt sin förvirrade skapelse.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-25 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina marmeladdikter är helt underbara! Håller med Sefarge; du borde få gratis marmelad.

Du skulle kunna göra egna marmeladburkar med dikter på!
Till julklappar! ,)
2014-11-25

  Stefan Albrektsson
Jag gillar att dina texter ofta sätter mig i fundering och kastar mig rakt ut i allegoriernas värld - vad är vem? Vem är vad? Snyggt!!
2014-11-25

  lodjuret/seglare VIP
Det finns en film med Erland Josephsson, 'Marmeladupproret', en fantastisk film förstås. Han behöver bara uppenbara sig på film för att som fylla duken med sin påtagliga charm och uppenbara förvirring. Även 'Scener ur ett äktenskap' ger inte mycket mera att begära av inlevelsefullt skådespel. Som att läppja något ur ett vinglas och stråla, stråla. Texten din födde här minnet av just sådana underbara upplevelser.
2014-11-25

    Sefarge VIP
Du borde få gratis marmelad
Hela ditt liv,från tillverkarna
Så mycket Sötgod Marmelad Dikt
Reklam Du gjort!
Heja.Heja.

2014-11-25

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om och skickar med en obegränsad mängd extrakramar
att användas fritt vid behov ...
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP