Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Om jag var en ängel



Om jag var en ängel

skulle jag beskydda dig varje natt

ligga vid din sida och hålla din hand

stryka bort dina tårar

och ge dig sinnesro

lägga min egen vinge

som ett täcke över dig


Om jag var en ängel

skulle jag beskydda dig varje dag

följa dig överallt trösta dig

lyssna igen och igen och igen

jag skulle hålla om dig

och viska i ditt öra

Mod mitt hjärta mod..







Fri vers av Eliza-69
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-25 12:51



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Åh, vad fint skrivet. :)
2014-11-26

    ej medlem längre
Värmande..trygga ord <3
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69