Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/tripplatis....


S K E N D R Ä K T I G























dom känner inte igen


honom;





JOHAN



är som förbytt på jobbet.






Senaste PU-mötet



hade chefen



gått rätt hårt fram


med just JOHAN


som börjat gråta


och rusat ut


ur konferensrummet.







/på PAPPAKURSEN


samma kväll


hade Barnmorskan


förklarat


Fenomen under

"Männens Graviditet"



.......



Johan är lite lugnare



idag.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 193 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-25 15:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
fint att du öppnar detta blad
2014-12-05

  Ingrid Trolle
En skön text
om de magiska
nio månaderna
då allt kan hända
2014-11-25

    Silverbjer
Tack o lov!
Det är förfärligt hur dessa män får lida under graviditeten, men Det blir mödan värd :)
2014-11-25

  Teresia Ridell
Ja men faktiskt är det ju så att även män påverkas av väntans tider.. Och det är nog bra för då hinner de också förbereda sig lite för miraklet som ska komma.
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden