Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så speciell



Förtrollad utav dig

du är så speciell

så varm och go så öm

nära riktigt nära intill

din kärleksfamn

andas jag all din närhet

du får mig att må så bra

Och bara du kan få mig

att känna mig så levande








Fri vers av Eliza-69
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-25 18:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet!
2014-11-27

    ej medlem längre
Tack..du är speciell du med..tillsammans
blir vi två , nästan - tre <3 <3 <3
2014-11-25

  louisegirl
Så fint skrivet <3
2014-11-25

  Ronny Berk
fin bild till den närheta poesin, ja!
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69