Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagan

Du läser saga för dina små..
Ditt hjärta blöder
Hur ska du berätta för dem
Om kärleken och de allra modigaste

När
Sagan om ditt liv
Blev mörk i slutet
Demonerna vann
Riddaren blev förstenad
Den vackraste kärleken
Räddades aldrig..

Du vill helst
Stänga boken
Känner som du ljuger
Du gör ju allt
Att inte bli påmind
Om din käraste
Och vad du för henne känner




Fri vers av stormen
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-25 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen