Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig så... <3 <3 <3


Ömma ord...



Mina ömma ord

vill jag viska i ditt öra

ingen annan de få höra

Mina ord är riktade till dig

du min man som är så fin

Jag håller dig mjukt intill mig

och viskar mjukt i ditt öra

allt det du vill höra

Jag ser att du njuter

och jag hör hur du skrattar

När jag dessa orden lägger i ditt öra

ditt skratt och ditt leende värmer mig så

och jag är lycklig att det är vi två





Fri vers av Eliza-69
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-26 08:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint <3
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69