Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill jag sprida



Värme

ljus

och massor av

kärlek <3

vill jag sprida

över hela vår planet

denna vintermörker




Fri vers av Eliza-69
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-26 08:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69