Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill smaka på varann



Dagligen

flera gånger

om och om igen

vill vi ta och smaka

på varandras kroppar

mjuka och hårda tag

ger vi allt vi tål och mer

somnar sen skönt utmattade

efter alla tiders knull...




Fri vers av Eliza-69
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-26 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gör vi..sexigt <3
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69