Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla behöver en egen bod


Friggebod

i min friggebod
gör jag vad jag vill
i min friggebod
finns inga regler

MIN JÄVLA FRIGGEBOD ÄR EN FRISTAD
KOMMER DU DIT FINNS EN RISK ATT DU DÖR

om jag nu inte personligen bjudit dig
för om du erhållit en stående invitation från undertecknad

SÅ KAN VI ÅKALLA SATAN TILLSAMMANS
OCH SOLA OSS I DEN LEDES PRAKT
SUGA SATANS KUK, DRICKA SATANS MAKT

i min friggebod




Fri vers av malexander
Läst 272 gånger
Publicerad 2014-11-26 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malexander
malexander