Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SD


Smekande bölder

Första gången livets strålar träffade mig
Satt jag i en karavan
Mörkrets skugga smekte mig medhårs

Hitler Jügend
Som vässar sina klor

Gulingar som ruttnar
Smuts i alla vrår

Någon måste städa
Någon måste stödja

Bananfolket som tassar omkring
På tå
Om ändå
Du vore ett skriande föl

Gnägg

Mitt i ett ingenmansland
Där stoets andedräkt är som värst
Där kväljs jag

Arbeit, din lilla myra
Men klättra inte på väggarna
Klättra aldrig på väggarna

As
Kalas
Din Knas

Den nyutsprungna nyponrosen
Stinker som ett kadaver
Masserar mig
I
En grotta av mull

En ensam åsna skrattar
Det susar i säden
Annorstädes voro jag
Icke-existentiell




Fri vers (Modernistisk dikt) av malexander
Läst 266 gånger
Publicerad 2014-12-10 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malexander
malexander