Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

I längtan brinner förståndet naket

Och frosten är kängornas tillflykt i grändernas kyla




Fri vers (Spoken word/Slam) av Åse Tropp VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-26 22:16



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Väldigt fin dikt få ord med djup
innerbörd!
2020-10-18

  Lars Hedlin
Verkligen bra! Gillas mycket!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP