Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min granne:)


du äR så knäPp

verkligen
fast jag är glad jag fått en vän som du
du tror du är ingenting
men du ÄR
mer än du anar
du är ett driv
du gör STOR skillnad i människors liv
inte bara i mitt
alla runt dig kanske inte uttrycker sin kärlek som dom borde
alls faktiskt
det har du all rätt att må dåligt över
men kom ihåg
du ÄR
och jag är glad för det
och i Januari

du!!:)
tack för du finns kära du....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-27 00:00



Bookmark and Share


  aol
Vacker tanke och känsla för din granne
Gillas,
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP