Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en annan vän tolkas hur d vills:)


jaG har gjort sÅ myckEt dumma sAker

i mitt liv
en av dom dummaste var när jag svek dig
sådär så det blir svårt att stå ut med sig själv
förlåt
menar det verkligen
fast skulle aldrig säga det till dig för vill inte ändå på något sätt
jag menar
det finns faktiskt saker man inte
aldrig kan bli förlåten för
och du borde inte förlåta mig
ändå
förlåt
saknar dig
ångrar mig massvis
du vet inte men jag vet
avskyr mig för det
saknar och hoppas jag lärt mig
en
gång
för
alla...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-27 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP