Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(39,9....)


s j u k - P O E S I























bokstäverna



var så inflammerade



att orden kom



som uppkastningar;





ingen enda mening


orkade ett trappsteg till,




att nå upp till



metaforernas avsats




var inte ens



att tänka på




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-27 05:00



Bookmark and Share


  Cadena
Den här är väldigt bra och tog tag i mig. Välavvägt och varje ord på rätt plats.
2014-11-27

    ej medlem längre
Men vilken vacker och inspirerande trappa att sitta på ... medan orden väntar in att febern skall försvinna.
2014-11-27

  Ingrid Trolle
Ibland blir hettan
omöjlig att komma
förbi, vilken skepnad
den än tar sig.
2014-11-27

  Maj-Lis VIP
Ja de kan man förstå...när det är nära 40grader
2014-11-27

  Teresia Ridell
Snitsigt.. ! Ja så kan det bli ibland..
2014-11-27

  Rise Little One
Denna är ... sjuk-bra ju :)
2014-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Ibland vill det sig inte.
2014-11-27

  Mats Edin VIP
Sn

yg



gt

!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden