Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför känns...

alla dikter som kristna texter.

Lite hjärtan, lite längtan, lite berg och lite hav
Så är man hemma

Nervbanorna går inte hela vägen hem på nervsvaga personer

Inbördes beundran Formulär A

Och så lite kärlek och/eller kåthet




Övriga genrer av TranscenderadApati
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-27 08:21



Bookmark and Share


  Nanna X
haha så sant : )
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

TranscenderadApati